Un minim de 5 ingrediente si poti prepara o rulada de ou cu legume dupa o reteta traditional japoneza.
Preparatul e gata in maxim 15 minute, e sanatos si tare bun, inclusiv pentru a fi servit rece invitatilor.
Ingrediente
1. Toaca morcovul, ardeii si ceapa (ambele tipuri) cubulete marunte.
2. Combina-le apoi cu ouale, sarea si piperul. Intr-o tigaie antiaderenta incinsa, toarna uleiul si unge bine tigaia.
3. Toarna jumatate din compozitia de omleta in tigaie si las-o la foc mic.
4. Cand omleta e pe jumatate patrunsa (partea de jos e solidificata) incepe sa o rulezi din capat, pana la jumatate.
5. Toarna si restul de compozitie in tigaie, asteapta pana se solidifica si continua apoi sa rulezi treptat.
6. Lasa rulada de ou cu legume in tigaie pana la racire, deoarece e mai fragila cand e fierbinte.
7. Serveste-o ca pe o gustare sau aperitiv de vara rece, taiata dumicati.