Cand e atat de simplu sa prepari o rulada acasa, nu are rost sa o mai cumperi din comert. Rulada de portocale e o combinatie dulce-fresh care sigur va fi pe placul tuturor.

Ingrediente

o portocala 250 g faina 2 oua 120 g unt 120 g zahar 1/2 plic praf de copt

Ingrediente pentru umplutura

250 ml frisca lichida
Mod de preparare:

 

  1. Zaharul si untul moale se mixeaza si apoi se adauga ouale, unul cate unul.
  2. Se amesteca, se adauga coaja si sucul de portocala, apoi faina amestecata cu praful de copt si cernute.
  3. Se pune amestecul in tava de copt tapetata cu faina, se intinde uniform si se coace 10 minute.
  4. Intre timp, frisca rece se bate, aluatul se scoate pe un servet umed, se ruleaza si se lasa sa se raceasca asa. Se desface apoi si se umple cu frisca.

Briose cu ciocolata si portocale

Cheesecake cu portocale

Negresa cu portocale