Cand e atat de simplu sa prepari o rulada acasa, nu are rost sa o mai cumperi din comert. Rulada de portocale e o combinatie dulce-fresh care sigur va fi pe placul tuturor.
Ingrediente
o portocala 250 g faina 2 oua 120 g unt 120 g zahar 1/2 plic praf de copt
Ingrediente pentru umplutura
250 ml frisca lichida
Mod de preparare:
- Zaharul si untul moale se mixeaza si apoi se adauga ouale, unul cate unul.
- Se amesteca, se adauga coaja si sucul de portocala, apoi faina amestecata cu praful de copt si cernute.
- Se pune amestecul in tava de copt tapetata cu faina, se intinde uniform si se coace 10 minute.
- Intre timp, frisca rece se bate, aluatul se scoate pe un servet umed, se ruleaza si se lasa sa se raceasca asa. Se desface apoi si se umple cu frisca.
S-ar putea sa-ti placa si:
Briose cu ciocolata si portocale