Ai pofta de niste rulouri sarate calde, fragede si aromate? Cu reteta asta, le faci in maxim 30 de minute si ies delicioase!
Ingrediente
1 pachet foietaj 200 g bacon 200 g crema de branza 80 g cascaval 1 ceapa 1 legatura patrunjel sare piper 1 ou
Mod de preparare:
- Taie baconul marunt, eliminand grasimea, apoi taie marunt ceapa si patrunjelul.
- Intinde foietajul lasat la temperatura camerei. Unge-l cu toata crema de branza, presara baconul, patrunjelul tocat, cascavalul ras, sarea si piperul.
- Ruleaza foietajul pe latime (incat ruloul sa iasa gros, nu lung). Taie fasii de un deget grosime, pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da-le la cuptor la 180 grade pentru 20-25 minute.
S-ar putea sa-ti placa si:
Croissante cu sunca si cascaval