Rulouri cu sos pesto si mozzarella
40 minute
6 portii
Usor
O gustare rapida sau un aperitiv pentru invitati aparuti pe neasteptate! Rulourile umplute cu sos pesto si mozzarella ies atat de aromate si gustoase, ca sigur nu va ramane decat platoul pe care le servesti.
Ingrediente
1 pachet foitaj
200-250 g mozzarella
5 linguri sos pesto
sare
piper
Mod de preparare:
- Dezgheata foitajul si intinde-l. Unge aluatul cu sosul pesto, asaza feliile de mozzarella (taiata subtire) una langa cealalta, apoi presara putina sare si piper deasupra.
- Ruleaza foitajul cat mai strans, apoi taie rulourile de 1-2 cm latime. Asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt si da-le la cuptor pentru 25-30 de minute, la 180 grade.
S-ar putea sa-ti placa si:
Croissante cu sunca si cascaval
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews