Sunt extrem de rapide si merg tare bine la mesele principale sau ca o gustare. Partea cea mai buna? Cel mai probabil ai deja in casa ingredientele necesare prepararii rulourilor cu pui, caci sunt foarte comune!

Ingrediente

o paine toast 2 linguri unt 300 g piept de pui 1 ceapa 1 catel usturoi 1 ardei 2 linguri porumb fiert 1/2 legatura patrunjel 150 g crema de branza sare piper

Ingrediente pentru pasta de faina

4 linguri faina apa calda

Ingrediente pentru prajit

2 oua pesmet ulei pentru prajit
Mod de preparare:
  1. Taie pieptul de pui cubulete mici si soteaza-l in cele 2 linguri de unt, pana ce se rumenesc bine, apoi adauga si ceapa. Cand ceapa devine translucida, adauga porumbul, ardeiul tocat cubulete si lasa compozitia 2-3 minute la foc mediu, amestecand constant.
  2. Adauga apoi condimentele (sare, piper, patrunjelul tocat marunt), urmate de crema de branza. Amesteca ingredientele pana la omogenizare. Separat, intr-un castronel, combina faina cu apa calda, adaugand cate o lingura de apa, apoi amestecand, pana cand obtii un aluat similar cu cel de clatite, omogen si fara cocoloase.
  3. Asaza feliile pe rand pe un tocator, taie-le coaja de jur imprejur si intinde-le cu facaletul pentru a le alungi. Pune ~o lingura de umplutura pe felia de paine si unge toate marginile cu pasta de faina si apa. Ruleaza painea cat mai strans si procedeaza la fel si cu celelalte felii, pana termini umplutura.
  4. Bate cele 2 oua si trece toate rulourile intai prin ou, apoi prin pesmet. Prajeste rulourile cu pui in baie de ulei pana ce devin aurii pe toate partile. Serveste-le cu sosul preferat.

Crochete de legume

Rulouri cu bacon si verdeata

Crochete de cartofi