Salata de orez
25 minute
4 portii
Usor
Ingrediente
200 g orez
2 crenvursti
100 g boabe de porumb
3 linguri ciuperci conservate
6-8 rosii mici
200 g mazare
3 linguri masline
sucul unei lamai
cateva frunze de menta
ulei
sare
Mod de preparare:
- Orezul se pune la fiert in apa cu un praf de sare.
- Intre timp, ciupercile se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. La fel se procedeaza si cu boabele de porumb. Mazarea se fierbe separat.
- Crenvurstii se pun la fiert, apoi se scot si se taie rondele.
- Se taie rosiile in doua si se pun in bolul de salata alaturi de rondelele de crenvursti, mazarea fiarta, orezul fiert, boabele de porumb, ciupercile si maslinele. Se toarna deasupra un sos facut, dupa gust, din ulei, sare si suc de lamaie. Se orneaza cu frunze de menta.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews