La inceputul primaverii, cand rosiile inca nu si-au facut simtita aparitia, e numai buna o salata de primavara! Pregateste o salata de ridichi cu branza satioasa si racoritoare, pentru un pranz super-rapid!
Ingrediente
1. Curata si spala cartofii, apoi pune-i la fiert cu un praf de sare.
2. Separat, spala ridichile, ceapa verde si mararul. Toaca ceapa si verdeata marunt, iar ridichile feliute subtiri.
3. Odata ce ii poti patrunde cu furculita, scoate cartofii si lasa-l sa se raceasca putin.
4. Taie cartofii cuburi si agita-i putin intr-un castron, cat sa devina cremosi si usor mai striviti.
5. Adauga cartofii peste restul legumelor, branza sfaramicioasa si amesteca.
6. Potriveste salata de ridichi de sare si piper (tine cont de sarea din branza!), apoi adauga uleiul de masline si zeama de lamaie.
7. Serveste salata de ridichi imediat sau dupa ce o lasi la rece.