Salata proaspata poate fi mancata ca atare, sau poate fi alaturata unui preparat din carne slaba, combinatia fiind una minunata, mai ales daca esti la dieta.
un kg cartofi noi o legatura ceapa verde o legatura marar 200 g frunze rucola un pahar iaurt de baut sare piper
Mod de preparare:
- Cartofii curatati se pun la fiert in apa cu un praf de sare.
- Se taie ceapa marunt, la fel si mararul si rucola se spala si se scurge bine.
- Cartofii se scurg de apa si se acopera imediat cu iaurt.
- Se adauga restul ingredientelor, se potriveste gustul de sare si piper si se serveste ca atare sau ca garnitura la friptura.
Sfaturi utile
✽ Cu foarte putine calorii si un gust intens, rucola este o planta foarte indicata la dieta.
✽ Rucola se foloseste cu succes alaturi de paste, peste si salate cu carne de pui.
✽ Este o planta anuala, ceea ce inseamna ca supravietuieste doar un sezon, apoi trebuie cultivata din nou.