Pofta de-o gustare? Nicio reteta de sandvisuri calde nu e mai usoara decat asta! Iar daca iti place salata capresse, e garantat ca vei adora sandvisurile astea.

Ingrediente

8 felii de paine o ceapa mare 200 g mozzarella 2 catei usturoi 4 linguri ulei de masline 1 lingura unt 200 g (1/2 conserva) rosii decojite 1 lingura zahar 1 lingura oregano 12-14 frunze busuioc proaspat sare piper
Mod de preparare:
  1. Toaca ceapa si usturoiul cat mai marunt, apoi caleste-le intr-o lingura de ulei de masline. Dupa ce devin usor stravezii, adauga rosiile decojite cu tot cu sos, zaharul, oregano, sarea si piperul. Mai lasa apoi compozitia 1-2 minute pe foc.
  2. Asaza amestecul pe 4 din cele 8 felii de paine, iar deasupra pune cate 2 felii de mozzarella si cate 2-3 frunze de busuioc. Acopera sandvisurile cu feliile de paine corespondente.
  3. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie, iar in el topeste untul. Prajeste sandvisurile Capresse pe ambele parti, pana ce se rumenesc, iar branza se topeste.

Sandvis Monte Cristo

Croque Monsieur

Burrito cu pui si avocado