Soté de dovlecei si spanac
35 minute
2 portii
Usor
O reteta buna pentru toata lumea, dar mai ales pentru cei care sufera de hipertensiune. Reteta de soté de dovlecei si spanac se face foarte usor, si in plus, este si de post.
Ingrediente
300 g paste
300 g spanac
2 dovlecei micuti
o lingura ulei masline
o ceapa
2 catei usturoi
2-3 rosii
250 ml apa sau supa fara sare
rozmarin
Mod de preparare:
- Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la calit in ulei si se lasa 5 minute.
- Se adauga dovleceii cuburi si supa si se lasa sa ajunga la punctul de fierbere. Se reduce focul, se acopera cu un capac si se lasa 15 minute.
- Se adauga spanacul si rosiile taiate si se mai lasa 5 minute, amestecand.
- Se serveste cu pastele fierte si rozmarin.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews