Hranitoare si gustoase, spaghetele cu chiftelute sunt gata in mai putin de o ora si cu ele hranesti 4 oameni! Unde mai pui ca reteta e si una economica, iar o portie costa doar 2.5 lei?
Ingrediente
500 g carne tocata un catel usturoi un galbenus 5 linguri pesmet 60 g unt sare piper 300 ml suc de rosii o ceapa oregano busuioc 300 g spaghete
Mod de preparare:
- Carnea se amesteca cu usturoiul pisat, galbenusul si pesmetul si se potriveste de sare si piper.
- Se amesteca foarte bine cu mana si apoi se modeleaza chiftelele. Se rumenesc in 30 g unt.
- Ceapa se taie marunt si se caleste in restul de unt, se adauga sucul de rosii, oregano, busuioc.
- Se pun chiftelele in sos, eventual si putina apa daca e prea gros, si se lasa pe foc 40 de minute. Se servesc cu spaghetele fierte conform indicatiilor de pe pachet.
S-ar putea sa-ti placa si:
Spaghete aglio e olio (usturoi si ulei)