Spaghete de vara
Paste mai sanatoase de atat greu gasesti! Le prepari usor si savurezi o masa plina de nutrienti, sanatoasa, plina de legume.
Ingrediente
250 g spaghete
2 morcovi
o mana de mazare (pastai)
1/2 inflorescenta de broccoli
6-7 ciuperci
350 g spanac
2 fire de ceapa
2 linguri ulei
2 linguri sos de soia
1 lingura miere
1/2 lingurita suc de lamaie
1 lingurita ghimbir ras
sare
piper
Mod de preparare:
- Fierbe spaghetele cu un praf de sare cu 2 minute mai putin decat este indicat pe ambalaj. Clateste si scurge spaghetele, apoi da-le deoparte. Curata si taie toate legumele, incinge 2-3 linguri de ulei si caleste toate legumele pe rand, adaugand cate 3-4 linguri de apa.
- Opareste spanacul, caleste ghimbirul intr-o lingura de ulei, adauga sosul de soia si mierea, apoi adauga spaghetele si legumele si amesteca pentru a combina toate ingredientele pentru 1-2 minute.
- Potriveste de sare si piper, apoi serveste spaghetele cu legume.
Incearca si:
Tagliatelle cu bacon si ciuperci
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews