Paste mai sanatoase de atat greu gasesti! Le prepari usor si savurezi o masa plina de nutrienti, sanatoasa, plina de legume.

Ingrediente

250 g spaghete 2 morcovi o mana de mazare (pastai) 1/2 inflorescenta de broccoli 6-7 ciuperci 350 g spanac 2 fire de ceapa 2 linguri ulei 2 linguri sos de soia 1 lingura miere 1/2 lingurita suc de lamaie 1 lingurita ghimbir ras sare piper
Mod de preparare:
  1. Fierbe spaghetele cu un praf de sare cu 2 minute mai putin decat este indicat pe ambalaj. Clateste si scurge spaghetele, apoi da-le deoparte. Curata si taie toate legumele, incinge 2-3 linguri de ulei si caleste toate legumele pe rand, adaugand cate 3-4 linguri de apa.
  2. Opareste spanacul, caleste ghimbirul intr-o lingura de ulei, adauga sosul de soia si mierea, apoi adauga spaghetele si legumele si amesteca pentru a combina toate ingredientele pentru 1-2 minute.
  3. Potriveste de sare si piper, apoi serveste spaghetele cu legume.

Incearca si:

Tagliatelle cu bacon si ciuperci

Paste rapide

Salata de paste cu legume