Supa-crema de ardei este o reteta ideala in zilele de post sau cand doresti sa iti detoxifici corpul, deoarece este gatita integral cu legume, hranind si curatand organismul de toxine.
Ingrediente
5+1 ardei grasi 5 morcovi 3 cartofi o ceapa o radacina patrunjel o lingurita ulei pentru servit verdeata, dupa gust sare piper
Mod de preparare:
- Cartofii curatati si taiati cuburi se pun la fiert cu morcovii rondele si ceapa taiata in doua.
- Separat, se pun cei 5 ardei curatati de seminte la copt si, pe masura ce se coc, se transfera intr-un vas cu capac si se presara cu sare.
- Se curata ardeii si se mixeaza alaturi de cartofii si morcovii bine fierti, completandu-se cu o parte din apa in care au fiert.
- Se pune supa-crema putin la foc, cat sa ajunga la punctul de fierbere, si se potriveste gustul de sare si piper. Se aduce la masa cu putin ulei picurat deasupra, o parte din ardeiul ramas taiat fasii si verdeata, dupa gust.