O supa gustoasa, care este foarte sanatoasa multumita vitaminelor din morcovi, si care se face intr-un timp foarte scurt.

Ingrediente

600 g morcovi o ceapa o felie radacina telina 2 cartofi maricei 50 g unt sare

Ingrediente pentru servit

iaurt bine inchegat marar
Mod de preparare:
  1. Se curata si se taie marunt morcovii, cartofii si telina. Ceapa se taie pestisori si se pune la calit in unt.
  2. Dupa ce s-a inmuiat, se adauga morcovii si cartofii. Se lasa un minut, se toarna apa, se presara sare si se lasa la fiert.
  3. Se mixeaza apoi legumele fierte, se potriveste gustul de sare si se aduce la masa cu marar si iaurt.

Sfaturi utile

✽ Colorata si aromata, supa-crema de morcovi poate fi pregatita si de post, daca se foloseste iaurt de soia.

✽ Pentru un gust picant, in supa-crema de morcovi se poate adauga piper, ghimbir si usturoi.

din aceeasi categorie