Daca ciupercile sunt legumele tale preferate, n-ai nici un motiv pentru care sa nu le „arunci” si intr-o supa. Mai ales ca e extrem de nutritiva si satioasa!

Ingrediente

3 linguri unt o ceapa 250 g ciuperci proaspete 250 ml apa 500 ml lapte o lamaie 2 linguri smantana sare piper

Ingrediente pentru servit

paine prajita patrunjel
Mod de preparare:
  1. In oala de fiert se topeste untul si se pune ceapa la calit impreuna cu ciupercile taiate.
  2. Se presara sare si piper, se amesteca, se pune capac si se lasa 10 minute.
  3. Se toarna apa si laptele si se lasa la fiert inca 5 minute. Se scot intr-un blender si se mixeaza continutul supei.
  4. Se pune din nou pe foc 5 minute. La servire se adauga sucul de lamaie si smantana. Se aduce la masa cu patrunjel si paine prajita.

Supa-crema de usturoi

Supa-crema de sparanghel

Ciorba de legume