Supa din fructe de mare este un preparat delicat si gustos, foarte usor de facut. Fiind foarte usoara, este potrivita mai ales pentru zilele fierbinti de vara, cand gandul ne zboara doar la vacanta.

Ingrediente

500 g peste oceanic 200 g carnati uscati o ceapa alba 6 catei usturoi 4 cartofi 4 morcovi 3 linguri boabe de porumb 1,5 l supa de peste 10 creveti congelati 200 g scoici un praf sofran 2 linguri ulei Sare piper
Mod de preparare:

1. În oala de fiert, se pune la încins o lingura de ulei în care se calesc feliile de carnat fara pielita. Apoi, se scot, se pune a doua lingura de ulei si legumele. Se lasa 5 minute pe foc si se adauga supa si feliile de carnat. Se lasa la fiert, acoperit pentru 15 minute.
2. Se scoate un polonic de supa, se pune într-un bol, se pune sofranul si se lasa 10 minute.
3. Se pune amestecul cu sofran, pestele, porumbul si crevetii si scoicile. Se lasa la fiert 10 minute. Se verifica de sare si piper si se serveste imediat.