Supa de naut este o alegere foarte sanatoasa in meniul zilnic, avand beneficii mai ales in randul persoanelor ce sufera de boli cardiovasculare. In plus, supa de naut este si de post, deci poate fi mancata in orice moment al anului.

Ingrediente

o cana boabe de naut 2 linguri quinoa 2 ardei grasi de culori diferite 2 rosii foarte coapte o ceapa o felie radacina telina patrunjel
Mod de preparare:
  1. Nautul se pune la inmuiat in apa rece cu o seara inainte. A doua zi se pune la fiert si, dupa 20 de minute de fiert, se pun ceapa si ardeii grasi tocate fideluta.
  2. Se lasa 10 minute la fiert si se adauga boabele de quinoa. Se mai adauga apa, nu mai mult de o cana, si se lasa 10 minute la fiert.
  3. Se adauga rosiile trecute prin razatoare, se mai lasa 5 minute la fiert si se aduce supa la masa cu patrunjel tocat deasupra.
din aceeasi categorie