Taco mexican
45 minute
6 portii
Mediu
Stiai ca chipsurile de tortilla nu sunt bune doar pentru a manca guacamole cu ele? Poti face un taco mexican cu aceste chipsuri ce te va face sa apreciezi si mai mult bucataria mexicana!
Ingrediente
1-2 pungi chipsuri tortillas
1 ceapa medie
2 ardei
3 linguri fasole rosie (din conserva)
500 g amestec carne tocata
200 ml vin rosu
200 g piure de rosii
2 linguri bulion
1/2 lingura pasta de ardei iute
1 catel usturoi
100 g cascaval
sare
piper
nucsoara
Mod de preparare:
- Caleste ceapa cu ardeiul si fasolea rosie pentru 1-2 minute. Adauga carnea si intoarce-o in tigaie pana ce isi schimba complet culoarea.
- Stinge preparatul cu vin, iar dupa 1-2 minute adauga pe rand: piureul de rosii, bulionul, pasta de ardei iute (o poti omite sau inlocui cu un ardei iute tocat marunt), un catel de usturoi maruntit, sare, piper si nucsoara.
- Intr-un vas termorezistent asaza un pat de chipsuri tortillas. Deasupra niveleaza compozitia cu carne. Peste carne presara cascaval si da tava la cuptor la 180 de grade pentru 20-30 minute.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews