Tarta cu caise si migdale
50 minute
6 portii
Mediu
Daca iti doresti o prajitura delicioasa cu fructe, cu siguranta, tarta cu caise si migdale iti va satisface toate poftele. Arata incredibil si este usor de preparat. Profita de fructele de sezon si pregateste celor dragi un desert savuros.
Ingrediente:
un pachet aluat foitaj
1/2 kg caise
75 g zahar
75 g unt moale
75 g faina de migdale
un ou
75 g fulgi de migdale
Ingrediente pentru ornat:
frunze de menta proaspata
Mod de preparare:
Aluatul se intinde in tava de copt si se taie marginile daca depasesc prea mult marginile tavii. Se da la rece pana se pregateste umplutura. Intre timp, se amesteca untul cu zaharul, faina de migdale si oul.
Se pune amestecul cu ou in forma de copt, peste aluat, si se asaza deasupra sferturi de caise. Se da tava la cuptor pentru 35 de minute si, cu 5 minute inainte de a fi gata, se presara fulgii de migdale. Se serveste ornata cu frunze de menta proaspata.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews