O tarta delicios de racoroasa, perfecta pentru zilele caniculare, in care deserturile sunt mai greu de tolerat. Tarta cu lime se face din putine ingrediente si cu putin efort.
Ingrediente
1. Preincalzeste cuptorul la 180°.
2. Intr-un castron, amesteca laptele condensat cu smantana de gatit, sucul de lime si coaja de lime. Omogenizeaza amestecul, apoi toarna-l in blatul de tarta.
3. Da tarta la cuptor pentru 5-8 minute, pana ce incep sa apara mici bule la suprafata prajiturii. Ai grija sa nu lasi tarta mai mult decat trebuie la cuptor.
4. Raceste desertul pentru cel putin 2 ore inainte de a-l servi.
Sfaturi utile
✽ Tarta cu lime poate fi servita cu frisca, sau cu o felie de lime deasupra, in functie de preferinte.
✽ Daca gustul de lime ti se pare prea puternic, poti incerca aceeasi tarta, inlocuind lime-ul cu lamaie.