Tarta cu zmeura, fara coacere
Unul dintre cele mai rapide si usor de preparat deserturi, in care te poti bucura de aroma fructelor asa cum sunt ele: proaspete. Incearca aceasta reteta de tarta cu zmeura, fara coacere si garantat iti vei dori sa o repeti cat de curand!
Ingrediente
Ingrediente pentru crema
1. Marunteste biscuitii cu vanilie in robotul de bucatarie sau folosind un sucitor, intr-o punga etansa.
2. Combina biscuitii maruntiti cu untul topit si zaharul, apoi preseaza compozitia obtinuta intr-o forma de tarta. Da blatul de tarta la congelator 10 minute.
3. Pune laptele la fiert, pastrand 3-4 linguri deoparte. Amesteca lingurile de lapte pastrate cu galbenusurile, vanilia, 2 linguri de zahar pudra, amidonul si praful de sare.
4. Cand laptele clocoteste, adauga ingredientele combinate si amesteca in continuu cu o spatula sau o lingura de lemn.
5. Cand crema de vanilie se ingroasa, da-o de pe foc si da-o la rece dupa ce se raceste putin. Bate frisca cu celelalte 2 linguri de zahar si incorporeaz-o in crema de vanilie racita.
6. Intinde umplutura obtinuta peste tarta cu zmeura si deasupra raspandeste fructele. Da tarta cu zmeura la racit pentru minim 3 ore inainte de a o servi.