Iubesti atat de mult aceasta ciocolata, incat parca iti vine s-o pui in toate deserturile? Nimic mai simplu! Prepara o tarta Kinder plina cu ciocolata si bucura-te de gustul preferat intr-un desert de casa DELICIOS!
Ingrediente pentru blat
Ingrediente pentru umplutura
1. Combina untul moale cu zaharul, oul, esenta de vanilie si praful de sare. Incorporati faina si framanta aluatul pana ce devine omogen. Da-i forma sferica si da-l la frigider in folie de plastic, pentru 30 de minute.
2. Cand aluatul e suficient de rece, intinde-l intr-o foaie rotunda care sa depaseasca dimensiunea tavii (pentru aceasta reteta am folosit o tava cu diametrul de 26 cm).
3. Intinde aluatul in tava unsa cu unt si inteapa-l cu furculita. Da blatul la cuptor pentru 20-25 de minute, sau pana cand se rumeneste frumos.
4. Bate crema de branza cu ouale, esenta de vanilie si zaharul. Separat, toaca ciocolata marunt si topeste-o la microunde impreuna cu cele 3 linguri de smantana pentru frisca, in runde de 30 de secunde, urmate de amestecare.
5. Adu ciocolata topita peste restul compozitiei, amesteca, apoi toarna compozitia in forma de tarta racita. Da tarta la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mic (150 grade) si las-o pana cand se solidifica in totalitate.