Asta e cea mai rapide reteta pentru cina: tigaie de legume cu piept de pui, gatite la cuptor. In 5-10 minute e la copt, in maxim 30 o si servesti.

Ingrediente

1 piept de pui 3 ardei (ideal colorati diferit) o ceapa rosie un dovlecel 1/2 capatana broccoli 200 g rosii cherry 2 linguri ulei de masline 1 lingura condimente italiene 1/2 lingurita boia dulce sare piper
Mod de preparare:
  1. Preincalzeste cuptorul la 200 grade si toaca mare toate legumele si pieptul de pui.
  2. Combina puiul cu legumele intr-o tigaie de fonta sau intr-o tava de cuptor. Amesteca ingredientele cu mana si adauga ulei de masline, sarea, piperul si condimentele italiene.
  3. Da vasul la cuptor pentru 20-25 de minute, sau pana cand legumele si puiul sunt patrunse.

Orez cu legume de primavara

Barcute de dovlecei cu pui si parmezan

Caponata siciliana

din aceeasi categorie