Traditionala si simplu de facut, tocana de porc e o reteta economica, pe care o poti prepara in zilele de toamna sau iarna, cand vrei sa economistesti din banii cheltuiti pe mancare sau, cand pur si simplu ai pofta de o tocana ca la mama acasa.

Ingrediente

450 g carne de porc de gatit o ceapa 3-4 morcovi 4-5 cartofi o lingura ulei sare piper
Mod de preparare:
  1. Intr-un vas se pune ceapa curatata, spalata si taiata, la calit in ulei. Cand a devenit aurie, se adauga carnea si se lasa impreuna pana ce carnea isi schimba culoarea.
  2. Se pune sare, se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba sub capac timp de 20 de minute.
  3. Apoi, se adauga morcovii si cartofii si se continua fierberea, pana cand legumele si carnea se inmoaie si sunt numai bune de mancat. Se potriveste gustul si de piper.
din aceeasi categorie