Reteta preferata a lui Natalie Portman, toacana picanta cu naut, este un fel de mancare delicios ce se pregateste in maxim 35 de minute! Actrita a devenit vegetariana inca de la varsta de 9 ani, iar recent a adoptat o dieta vegana. Acest preparat este unul din preferatele ei pentru o cina usoara si rapida, pentru intreaga familie!
Ingrediente
2 linguri ulei de masline 2 catei usturoi 1 dovlecel mare 2 conserve rosii in bulion (800 g) O conserva naut (400 g) sare fulgi de ardei iute patrunjel, pentru garnisit
Mod de preparare:
1. Taie dovlecelul cuburi si frige-l la foc mediu cu usturoiul maruntit si un praf generos de sare, pentru cateva minute.
2. Adauga apoi rosiile intregi in bulion si zdrobeste-le usor cu o spatula sau lingura de lemn.
3. Adauga nautul si potriveste de sare, apoi lasa tocana de naut la fiert pentru 20-25 de minute, la foc mic.
4. Serveste tocana picanta cu naut peste o portie generoasa de orez simplu.