Cu o tocanita de ciuperci servita cu mamaliguta iti iei vitaminele si mineralele din legume atat de necesare pentru sanatate! Unde mai pui ca reteta asta romaneasca iese delicioasa si vei vrea s-o repeti de pofta!
Ingrediente
1. Soteaza ceapa tocata marunt in cele 2 linguri de ulei, la foc mic, 4-5 minute, apoi adauga ardeiul tocat si morcovul ras.
2. Amesteca un minut in ingredientele de tocanita de ciuperci, apoi adauga ciupercile taiate feliute si o cana de apa (250 ml).
3. Pune capacul tocanitei de ciuperci si amesteca ocazional, lasand tocanita la foc mic-mediu pentru urmatoarele 20 de minute.
4. Cand ciupercile s-au schimbat integral la culoare, lasa tocanita sa scada, potriveste de sare si piper, apoi adauga rosiile cuburi.
5. Amesteca in tocanita si mai las-o pe foc 5-10 minute, apoi presar-o cu marar din belsug. Serveste tocanita de ciuperci cu mamaliguta proaspat preparata si cu ardei iute.