O mancare satioasa, gustoasa care nu iti ocupa prea mult timp si care nu cere prea multa indemanare intr-ale bucataritului.

Ingrediente

1 caserola pipote 500 ml supa de pui 2 ardei grasi de culori diferite 1 ceapa veche 1 legatura ceapa verde 2 linguri bulion 1 lingurita faina 3 linguri ulei sare 1 legatura patrunjel
Mod de preparare:
  1. Pipotele se curata bine, se spala si se pun la fiert in apa cu sare pentru 60 de minute.
  1. In ulei incins se pun la calit cele doua tipuri de ceapa tocate, intai ceapa veche, apoi cea noua si ardeii taiati.
  1. Dupa ce acestea s-au inmuiat, se adauga pipotele taiate marunt, supa de pui si se lasa la fiert 15 minute.
  1. Se adauga bulionul amestecat cu faina si putina apa si se mai lasa 15 minute la fiert. Se potriveste de sare si se aduce la masa cu patrunjel si cea mai buna garnitura, mamaliga.