Tort de smantana cu piersici
30 minute
6 portii
Usor
Profita la maximum de sezonul fructelor si prepara tortul de smantana cu piersici. Este racoritor si aromat, fiind desertul ideal in zilele calde de vara. Desertul se prepara usor si nu necesita coacere!
Ingrediente:
1,5 kg smantana grasa
350 g zahar pudra
foi de gelatina pentru 1,5 kg produs
100 g ciocolata neagra
2 piersici bine coapte
Ingrediente pentru decor:
100 g ciocolata
2 piersici bine coapte
alte fructe, dupa gust
Mod de preparare:
Se prepara gelatina conform instructiunilor de pe pachet si se topeste ciocolata. Smantana se mixeaza cu zaharul si apoi se amesteca cu gelatina.
O treime din smantana se amesteca cu ciocolata topita si se toarna intr-o forma cu pereti detasabili.
Se pune un strat de felii de piersici si se toarna smantana alba. Se asaza deasupra felii de piersici si se da la rece pentru 6 ore. In momentul servirii se presara ciocolata.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews