Tortul șarlota cu fructe  nu necesita coacere și este bun pentru orice buzunar, nefiind costisitor.

 

un pachet pișcoturi (400g) fructe (portocale kiwi, ananas, fructe de pădure, căpșuni) 400-500ml frisca lichida CREMA: 4 galbenușuri 150-200g zahăr 50-60g amidon 500ml lapte vanilie un plic gelatină și un plic întăritor pentru frisca SIROP: 250ML APA 150G ZAHAR arome
Mod de preparare:
  1. Tapetam cu folie alimentară o tavă de tort cu pereți detașabili. 
  2. Luăm fiecare pișcot și îl scufundam în sirop(nu-l lăsați foarte mult pentru că se sfărâmă) și tapetăm pereții vasului cu ei, punând pișcoturile unul lângă altul pe înalt.
  3. Fundul tăvii îl ornăm cu fructe, eu am pus căpșuni tăiate. Turnăm peste fructe 1/2  din cantitatea de cremă si apoi punem un strat de pișcoturi inmuiate. Peste pișcoturi turnăm și restul cremei și acoperim cu alt strat de pișcoturi. 
  4. Acoperim vasul și îl dăm la rece peste noapte. 
  5. A doua zi desfacem tortul și îl ornăm cu frișcă și fructe.