Le pregatesti numaidecat si iti hranesti intreaga familie: uite cat de usor e sa faci 4 portii de tortellini cu sunca si cascaval, servite cu patrunjel proaspat. 

Ingrediente

1 lingura ulei de masline 1 fir de ceapa 2 catei usturoi 250 g sunca de praga 500 g tortellini umplute cu branza 200 ml supa de pui concentrata 100 ml smantana pentru gatit 150 g cascaval ras patrunjel proaspat, pentru ornat sare piper
Mod de preparare:
  1. Incinge uleiul si caleste ceapa tocata cat mai marunt, usturoiul si sunca taiata cubulete.
  2. Dupa ce au prins putina culoare, adauga tortellini deasupra, urmate de mazare si supa de pui concentrata (poti folosi si apa, insa supa da un gust mai bun). Pune capacul cratitei si las-o sa fiarba la foc mediu pentru 10 minute.
  3. Dupa timpul de fierbere, ridica capacul si adauga smantana pentru gatit, sarea, piperul si cascavalul ras si amesteca. Tortellini cu sunca si cascaval sunt gata cand branza s-a topit complet. Serveste pastele cu sunca si cascaval presarate cu patrunjel proaspat.