Turn de ciocolata cu frisca si capsuni
55 minute
4 portii
Usor
Racoros si delicios, turnul de ciocolata cu frisca si capsuni e desertul perfect pentru zilele toride de vara.
Ingrediente
200 g ciocolata neagra
200 ml frisca lichida
200 g capsune
zahar pudra, pentru decor
Mod de preparare:
- Ciocolata se rupe bucati si se pune la topit la bain-marie.
- Intre timp, tava mare de aragaz se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna un strat subtire de ciocolata care se intinde cu o spatula intr-un strat nu mai gros de 2 milimetri. Se decupeaza cu un cutit in dreptunghiuri sau cu o forma rotunda de metal.
- Se da tava la rece pentru 30 de minute. Intre timp, se bate frisca. Aveti grija sa fie foarte rece.
- Se asaza cu delicatete straturi de ciocolata intarita cu frisca si fructe taiate marunt. Se presara cu zahar pudra si se servesc imediat.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews