Cina
Tarta cu vinete si dovlecei
O reteta pentru care nu trebuie sa te apuci sa prepari un blat de tarta, separat de compozitie. Preparatul iese mult mai rapid asa, si este si mai compact.
Pui cu ciuperci in sos de spanac
3 ingrediente principale, pe care aproape toata lumea le iubeste, intr-un singur preparat: pui cu ciuperci in sos cremos de spanac, cu branza rumenita deasupra.
Tarta cu legume
E probabil cea mai colorata tarta aperitiv pe care o poti incerca! Cu cat gasesti legume mai diferite intre ele cromatic, cu atat tarta va avea un aspect mai impresionant.
Cârnați Virșli de Crișana
Carnatii virsli sunt un preparat specific Hunedoarei si judetului Alba, iar reteta autentica si raportul dintre cantitatile de carne de porc, vita si oaie sunt bine stiute de cei ce prepara carnatii in zona. Citeste mai jos de ce ai nevoie pentru a prepara carnatii virsli acasa.
Pizza cu somon
Aceasta reteta de pizza nu este pentru toate gusturile, ci numai pentru cei care adora somonul. In combinatie cu lamaia si ceapa rosie, preparatul iese cu adevarat deosebit!
Caponata siciliana
Caponata siciliana este o reteta cu traditie in Italia, inventata asemenea retetelor de pizza, din ce aveau oamenii prin frigider. La baza, insa, in rolurile principale sunt vinetele, caperele si maslinele, iar restul ingredientelor pot fi adaugate sau eliminate, in functie de gust.
Quiche de ciuperci
Quiche-ul este un preparat versatil, ce poate fi ajustat dupa gustul fiecaruia. De aceasta data, iata o reteta usoara, plina de ciuperci ce este extrem de satioasa si merge de minune la pranz!
Placinta de bacon cu oua
Ouale si baconul fac casa buna impreuna in orice preparat, iar in placinta asta combinatia chiar e una de succes! Poate fi servita ca aperitiv, gustare sau, de ce nu, dimineata la micul dejun.
Ardei copti umpluti
Iti plac ardeii la nebunie, indiferent in ce reteta s-ar regasi? Ei bine, preparatul asta inglobeaza doua retete, caci acesti ardei umpluti au si aroma distincta a ardeilor copti.
Crochete de cartofi
Crochetele de cartofi sunt un aperitiv extrem de simplu de facut, iar daca se intampla sa ai putin piure de cartofi ramas de la alta masa, treaba e cu atat mai usoara!