Peşte cu sos picant

Un peşte în sos picant rapid, gustos şi uşor de făcut. Vezi o reţetă perfectă pentru cină: 1.   Se spală peştii în 2-3 ape şi se condimentează cu sare şi piper. Se taie lămâile felii subţiri, apoi se bagă câte 2-3 în fiecare peşte. Se lasă să stea câteva ore la rece. 2.   În acest […]

Suflé de legume

Un sufle de legume foarte gusots, perfect pentru o cină dietetică. Vezi această reţetă simplă! 1.   Se spală broccoli şi conopida, se desfac în bucăţi mai mici şi se pun să fiarbă în apă cu o linguriţă de sare. După ce au fiert, se scot într-un bol. 2.   Morcovii se curăţă, se spală şi se […]

Paste super rapide cu pui aromat

Învaţă să prepari nişte paste super rapide, cu carne de pui aromată şi picantă, vin şi parmezan. Mod de preparare: Căleşte usturoiul în ulei de măsline, cu carnea de pui. Amestecă ardeii graşi şi ardeiul iute şi căleşte 2 minute. Adaugă roşiile şi vinul. Adaugă pastele şi apa necesară şi lasă la fiert la foc […]

Paste primavera ultra rapide la capac

Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort. Mod de preparare: Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline […]

Chişcă moldovenească

Chişcă moldovenească delicioasă după o reţetă simplă. Încearcă şi tu! 1.   Se curăţă temeinic intestinul de grăsimi, după care se spală în mai multe ape, se freacă bine cu mălai, apoi se bagă în apă rece până nu mai are niciun miros. 2.   Separat, se dă carnea prin maşina de tocat, ceapa se toacă mărunt […]

Muşchi tocat à la Ştefania

Muşchi tocat à la Ştefania – o reţetă simplă cu carne de porc potrivită pentru orice ocazie. 1.   Peste carnea tocată se adaugă sarea, piperul, oul, boiaua, cele 3 felii de pâine înmuiate în apă şi apoi stoarse şi cei 2 căţei de usturoi pisaţi. 2.   Se amestecă bine compoziţia până la omogenizare. Apoi, pe […]

Sarmale de pui în frunze de viţă

Sarmale de pui în frunze de viţă – mai slabe şi mai sănătoase. Iar reţeta e foarte simplă. Iată cum se fac! 1.   Se trec foile sub un jet de apă rece şi apoi se lasă într-o strecurătoare la scurs. 2.   Pentru umplutură, carnea tocată se amestecă cu orezul, oul, ceapa verde tocată, pătrunjelul, sare […]

Sarmale de vită

Sarmalele de vită sunt mail slabe şi mai gustoase. Încearcă această reţetă simplă! 1.   Ceapa tocată şi orezul se pun pe foc şi se lasă aproximativ 10 minute, cât să se umfle orezul. Se amestecă apoi cu carnea tocată, se frământă un pic şi se adaugă 100 ml apă. Se lasă amestecul să stea aşa […]

Sarmale de porc

Sarmale de porc foarte gustoase şi uşor de făcut. Iată o reţetă simplă! 1.   Varza se pune la desărat în apă rece în funcţie de cât de sărată este. Se poate pune de seara până dimineaţa sau doar o oră. 2.   Se trec prin maşina de tocat carnea şi ceapa, apoi se amestecă cu orez, […]

Peşte cu sos roşu

 Peşte cu sos roşu foarte gustos şi uşor de făcut. Încearcă această reţetă simplă! 1.   Guliile se pun la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute. 2.   În altă oală, se pune peştele la fiert cu câteva boabe de piper şi o foaie de dafin. 3.   Pentru sos, mugurii de pin se prăjesc […]