Desert
Reteță de pască pentru Paște, făcută la mașina de pâine
Pasca e deserul specific Paștelui, iar dacă ți-a fost teamă să o pregătești pentru că nu știai dacă o să-ți iasă bine, îți prezentăm o rețetă de pască la mașina de pâine, ca să fii sigură că va ieși perfect.
Tort șarlota cu fructe
Tortul șarlota cu fructe nu necesita coacere și este bun pentru orice buzunar, nefiind costisitor.
Negrese paleo fără făină şi fără zahăr
Învaţă să prepari nişte negrese delicioase, după o reţet paleo, fără făină şi fără zahăr, perfecte pentru cei mici. Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 150 de grade şi se unge cu unt sau ulei un vas de yena sau o tavă mai înaltă. Se amestecă toate ingredientele cu grijă, fie manual, fie într-un […]
Negresă cu mascarpone și ciocolată albă
Dacă sunteți fan negresă, trebuie neapărat să încercați această rețetă delicioasă negresă cu mascarpone și ciocolată albă. E un deliciu. Se poate orna cu fructe, nuci sau ciocolată topită.
TORT DE BISCUIȚI după rețeta lui Tily Niculae
Îndrăgita actriță Tily Niculae recunoaște că îi place foarte mult să gătească și încearcă mai multe rețete, mai ales că are un ajutor de nădejdie în bucătărie, pe fiica ei, Sofia. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ei o rețetă de tort de biscuiți fără coacere.
Prăjitura desertul casei după rețeta Iulianei Tudor
Iuliana Tudor a dezvăluit rețeta desertul casei, moștenită de la bunica și preparată de mama sa de Sărbători, pe care a păstrat-o și ea cu sfințenie. Această prăjitură specială nu-i lipsește de pe masă vedetei TVR la nicio sărbătoare.
Tartă cu prune
Tartă cu prune. Dacă ați luat prea multe prune și v-ați săturat de tradiționalele găluști cu prune, încercați această tartă cu prune. Se face rapid și este delicioasă.
Prăjitură cu iaurt și prune
Prăjitură cu iaurt și prune este ușor de făcut și de-a dreptul delicioasă. După ce o veți încerca o dată, veți repeta rețeta.
Cheesecake cu prune
Iată un desert pregatit cu cele mai delicioase fructe ale toameni, un cheesecake cu prune. Pentru aceasta reteta este ideal sa ai prune proaspete, insa desertul iese delicios si cu fructe din compot, deci nu te sfii sa-l faci si in afara sezonului.