Glazura regala pentru fursecuri

Se stie ca prajiturelele si fursecurile de casa sunt cele mai gustoase, iar daca le si decorezi pot iesi adevarate opere de arta comestibile. La inceput e mai greu, pana prinzi dexteritate, insa dupa cateva incercari sigur iti vor iesi niste prajiturele foarte aspectuoase daca folosesti reteta asta de glazura regala. Glazura e usor de […]

Pere cu sos de ciocolata

Un desert rapid, fructat, sanatos. Nu e neaparat nevoie sa fie vara sa mananci niste pere cu sos de ciocolata. E suficient sa le scoti din compot!

Piscoturi cu vanilie (vanillekipferl)

Piscoturile cu vanilie sunt un preparat austriac cu traditie, iar reteta originala provine din Nördlingen. Traditional, piscoturile vanilate se prepara in perioada Craciunului si sunt foarte populare in Ungaria, Cehia, Slovacia, dar si in Romania.

Tort de biscuiti cu ciocolata

De departe cel mai usor tort pe care il poti pregati pentru o zi festiva, pentru o dupa-amiaza in familie sau o seara cu prietenii. Pentru tortul de biscuiti nu e necesar sa aprinzi nici macar aragazul, cu atat mai putin cuptorul.

Rulouri glazurate cu mere

Rulourile glazurate sunt un desert ce garantat iti va fi pe plac! Contopirea dintre merele acrisoare si glazura delicioasa te va face sa repeti reteta asta la orice ocazie.

Tiramisu rapid, fara cafea

Iti place Tiramisu, insa nu te dai in vant dupa aroma cafelei? Prepara-l fara cafea si nu te ingrijora ca va iesi lipsit de aroma, deoarece sigur il vei adora.  E gata in maxim 15 minute, nu presupune nici macar sa folosesti oua, cu atat mai putin oua crude.

Tiramisu la pahar

Planuiesti sa prepari un Tiramisu si vrei sa il faci cat mai rapid, dar prezentabil? Fa-l la pahar! 

Briose cu ciocolata si portocale

Combinatia de ciocolata si portocale este irezistibila si cu siguranta o vei adora in aceasta reteta de briose cu ciocolata. Desertul iese pufos si aromat si garantat va fi apreciat de toti cei care il servesc.

Fursecuri cu stafide

Una din cele mai cunoscute retete de prajiturele este cea de fursecuri cu stafide, extrem de usor de facut dar si usor de savurat!

Coaja de portocala confiata

Arunci cojile de portocala ori de cate ori desfaci o portocala,  nu-i asa? Uite un mod in care chiar le poti folosi si sunt si delicioase! Chiar daca dureaza putin mai mult, coaja de portocala confiata poate fi pastrata saptamani intregi la rece si consumata ocazional.