Cornulete fragede

Desertul simplu si economic pe care il faceau bunicile in copilaria noastra. Invata cum sa faci cornulete fragede delicioase.

Tort de mere intors

Desi suna complicat, e chiar usor de facut. Tortul de mere intors e o combinatie reusita intre blatul dulce si marul acrisor.

Negrese cu caciula de Mos

Un desert pe care il consumam tot restul anului se poate transforma in perioada Sarbatorilor de iarna intr-o gustare deosebita. Incearca negresele cu caciula de Mos in preajma Craciunului, mai ales daca esti vizitat de copii.

Cheesecake cu ciocolata

Un preparat super-usor, pe care il obtii cat ai bate din palme. E suficient sa urmezi reteta pas cu pas pentru a gusta un cheesecake cu ciocolata divin.

Salata de fructe de iarna

Salata de fructe e prezenta pe masa fiecaruia dintre noi in momentele speciale, precum Revelionul. Incearca salata de fructe de iarna in orice combinatie doresti, caci reteta poate fi modificata in functie de preferintele fiecaruia.

Negresa aromata

O reteta foarte simpla, din cateva ingrediente banale, dar din care rezulta o negresa delicioasa. Pentru o portie de prajitura sunt necesari doar 2.70 lei.

Conuri de brad din ciocolata

Intra in spiritul Sarbatorilor de Iarna si serveste la micul dejun sau la desert niste conuri de brad din ciocolata. Sunt foarte usor de facut, iar aspectul lor e foarte realist.

Prajitura Arlechin

Ori de cate ori ai pofta de un dulce gustos de casa, incearca prajitura Arlechin. Reteta imbina cu succes dulcele cu acrisorul, intr-un desert numai bun de mancat la o cafea sau un ceai.

Negri in camasi albe

Negri in camasi albe e o prajitura romaneasca in 3 straturi, continand in esenta un strat de negresa, unul de bezea si unul de ciocolata. Prajitura mai e cunoscuta si sub denumirea „dinte de negresa”.

Gogosi imperiale (Eclere)

Gogosile imperiale, mult mai cunoscute sub numele de eclere, pot fi facute foarte usor si in casa. In plus asa stii mereu ca deserturile tale sunt proaspete.