Braduti de Craciun din bezea

Pe langa dulciurile traditionale pe care ne-am obisnuit sa le avem pe masa in ziua de Craciun, niste braduleti comestibili si aspectuosi ar putea da un plus de farmec.

Tort joffre fara cuptor

Iata o reteta de tort super-rapida, care, iti vine sau nu sa crezi, nici macar nu are faina in compozitie. Tortul joffre se face fara coacere, iar pentru a il savura cum se cuvine, singura conditie este sa-l dai la rece in prealabil.

Desert cu prune la pahar

Racoritoare si gustoasa, reteta de desert cu prune la pahar e perfecta pentru verile tarzii si calduroase, cand nu vrei sa aprinzi cuptorul.

Tort cu mousse de capsune si de ciocolata alba

O combinatie delicioasa de ciocolata si fructe, pe care o poti face atat vara, cat si in momente speciale, precum o aniversare sau de Anul Nou. Reteta trimisa de Marcela Iorgu, din Bucuresti.

Prajitura rapida cu pere

Mai rapida de atat, nici ca se poate. Fa o prajitura rapida cu pere ori de cate ori nu ai suficient timp sa faci dulciuri de casa complexe. Reteta trimisa de Niculina Udroiu, din Pitesti.

Prajitura „Fantezie de toamna”

Cand ai chef de gatit si pofta de dulce, incearca aceasta reteta delicioasa in 2 culori. Reteta de prajitura „Fantezie de toamna” a fost trimisa de Niculina Udroiu, din Pitesti.

Chec pufos cu mere

Indiferent daca il faci in tava de cozonac sau il pui intr-o forma rotunda, checul pufos cu mere va iesi la fel de bun. Reteta trimisa de Marcela Iorgu, din Bucuresti.

Prajitura cu pere si nuci

Daca iti plac perele dulci si zemoase, includele intr-o prajitura de toamna delicioasa. Reteta de prajitura cu pere si nuci a fost trimisa de Andreea Calin, din Gaesti.

Savarine

Nu intotdeauna prajiturile de cofetarie pot fi gasite proaspete. Pentru astfel de situatii, iata o reteta de savarine numai buna sa-ti potoleasca pofta. Reteta trimisa de Nadia Budur, din Braila.

Fulg de nea cu nectarine

In pragul Sarbatorilor de Iarna, si nu numai, indulcestete cu un fulg de nea cu nectarine, un dulce de casa bun de mancat pe saturate. Reteta a fost trimisa de Petria Florescu, din Mehedinti.