Papanasi

Pufosi si dulci, plini de dulceata si smantana, aceasta reteta de papanasi sigur o vei repeta. Reteta a fost trimisa de Andrei Anghel, din Brasov.

Prajitura cu piure de castane si crusta de nuci

Cu siguranta diferita de toate retetele de pana acum, prajitura cu piure de castane si crusta de nuci e un dulce de toamna perfect si rafinat. Reteta a fost trimisa de Anisoara Ursan, din Cernavoda.

Choux-uri insiropate, din aluat dospit

La o petrecere, la zile de nastere, sau cand pur si simplu ai pofta de un dulce de cofetarie, fa niste choux-uri insiropate. Reteta a fost trimisa de Anisoara Ursan, din Cernavoda.

Pogo-Yogo cu zmeura

Pogo-Yogo cu zmeura se fac usor si sunt ideale daca preferi un desert cremos, nu foarte dulce. Reteta a fost trimisa de Adriana Deca, din Drobeta-Turnu Severin.

Prajitura cu foi de napolitana si crema cu nuci si biscuiti

Cand ai pofta de un dulce rapid, prajitura cu foi de napolitana si crema cu nuci si biscuiti e alegerea perfecta! Reteta a fost trimisa de Valerian Radescu, din Baia de Fier.

Prajitura cu crema de zmeura

O reteta perfecta pentru toamna, cand piata abunda de zmeura. Prajitura cu crema de zmeura a fost trimisa de Valerian Radescu, din Baia de Fier.

Prajitura cu piersici, cocos si inghetata

Usoara si racoritoare, prajitura cu piersici, cocos si inghetata e ideea perfecta pentru o petrecere de weekend.

Inghetata Snickers gigant

Daca batoanele Snickers se numara printre dulciurile tale preferate, in mod cert ti-ar placea si inghetata Snickers gigant. Din numai 4 ingrediente, fara sa aprinzi aragazul, ai o inghetata plina de ciocolata, alune si caramel.

Fursecuri tabla de sah

Nu sunt tocmai usor de obtinut, insa fursecurile tabla de sah merita tot efortul! Sunt ideale pentru Craciun, pot fi servite la micul dejun alaturi de un pahar cu lapte si aspectul lor bicolor va uimi cu siguranta musafirii.

Spuma de ciocolata

Cand musafirii te iau pe nepregatite si ai putin timp la dispozitie pana sosesc, pregateste rapid o spuma de ciocolata din numai 2 ingrediente si orneaz-o cat mai ingenios, incat sa-i surprinzi placut.