Briose cu gutui

Se potrivesc de minune la micul dejun, alaturi de o cafea, dar si in momentele cand ai pofta de o gustare dulce. Briosele cu gutui sunt o combinatie aparte, ce merita incercata.

Clatite americane cu gutui

O portie de clatite americane pufoase e mai usor de obtinut decat ai fi crezut. Pentru a-i da putina savoare autohtona, aceasta reteta combina clatitele americane cu gutuile, fruct apreciat in bucataria traditionala romaneasca.

Negresa

Cand ti-e dor de o negresa precum numai bunica stia sa o faca, incearca aceasta reteta. Se potriveste de minune dimineata, alaturi de o cana de cafea proaspata. In plus, pentru prepararea unei portii cheltui doar 2.5 lei.

Prajitura cu ciocolata si nuci

Aceasta reteta vine in ajutorul tuturor iubitorilor de ciocolata. Prajitura cu ciocolata se face rapid si se serveste alaturi de inghetata racoritoare.

Friganele traditionale

Un mic dejun gustos, cu putine ingrediente si care se face cat ai clipi. Incearca reteta de friganele traditionale, alaturi de cei dragi.

Orez cu lapte

Va e dor de gustul copilariei? Incercati aceasta reteta foarte usoara si rapida de orez cu lapte. Gustul este cel autentic, de orez cu lapte facut de bunica.

Tort de ciocolata cu fructe

Pentru cei care adora ciocolata, acest tort va fi exact pe placul vostru. Blatul, crema si glazura, toate sunt cu ciocolata. Reteta de tort de ciocolata a fost trimisa de Alina Mihoc, din Iasi.

Placinta cu afine

Ce poate fi mai gustos decat o placinta, intr-o zi de sarbatoare sau dupa o masa sanatoasa? Aceasta reteta de placinte cu afine a fost trimisa de Diana Roman, din Cluj. Iata cum se prepara:

Sufleu in portocala

Va prezentam o reteta de sufleu de portocala servit… dintr-o portocala. Sufleul in portocala este ideal pentru momentele cand aveti musafiri si doriti sa-i serviti cu ceva inedit. Reteta a fost trimisa de Diana Roman, din Cluj.

Choux a la creme cu vanilie

Renumita prajitura ce se gaseste in majoritatea cofetariilor poate fi pregatita si acasa. Iata o reteta de Choux a la creme cu vanilie trimisa de Floarea Pana, din Hunedoara.