Pulpa de miel la tava

Pulpa de miel la tava este un preparat nelipsit de la masa de Paste, dar gustul ei fraged si suculent o face perfecta pentru orice moment al anului.

Vinete la cuptor

Reteta de vinete la cuptor este ideala pentru o masa hranitoare, plina de legume, mai ales in perioada postului.

Tagliatelle cu sos de rosii

O porţie de Tagliatelle cu sos de rosii e binevenita in perioada postului sau cand incercati sa mancati mai usor.

Miel cu vinete la cuptor

O varianta de friptura de miel diferita de cele obisnuite, cu multe legume alaturate. Reteta de miel cu vinete la cuptor e ideala pentru masa de Pasti.

Pui umplut cu branza

Usor de facut si satios, puiul umplut cu branza e ideea perfecta pentru o cina festiva in familie sau, de ce nu, pentru masa de Pasti.

Pui Kiev a la Jamie Oliver

O rețetă cu ingrediente simple, dar care satisface și cele mai pretențioase gusturi, extrem de îndrăgită în întreaga lume. Să facem împreună pui Kiev, după rețeta simpaticului Jamie Oliver. Prăjește bacon-ul în ulei de măsline, într-o tigaie, pe ambele părți, până devine ușor crocant. Scoate untul ca să se mai înmoaie. Toacă mărunt usturoiul și […]

Pulpa de porc umpluta

Reteta de pulpa de porc umpluta e ideala pentru cei care vor sa incerce un altfel de friptura, una iesita din comun si delicioasa in acelasi timp.

Cotlete de miel cu alune

Un alt mod de a gati mielul de paste, mai rapid si original fata de retele obisnuite – cotlete de miel cu alune.

Drob traditional de miel

Invatati cum sa preparati un drob traditional din carne de miel, atat de popular pe masa de Pasti a romanilor.

Muschiulet de miel cu branza

Muschiuletul de miel umplut cu branza va fi un adevarat rasfat pentru papilele gustative. Si se prepara foarte usor!