Fel principal
Pui cu fasole verde
Perfecta in timpul verii dar si toamna, aceasta reteta de pui cu fasole poate fi solutia perfecta pentru o zi de weekend in care nu ai chef sa gatesti, insa trebuie sa o faci. Reteta este si economica, costul de preparare a unei portii fiind de numai 4.5 lei.
Paste cu ton
O portie de paste cu ton e potrivita in orice moment cand nu stii ce sa gatesti si esti in criza de timp. In plus, reteta aceasta este economica si costa doar 4.5 lei sa prepari o portie.
Carnati cu linte
In zilele cand esti stramtorat din punct de vedere financiar si nu iti permiti sa cheltui foarte mult pe mancare, o portie de carnati cu linte poate fi solutia potrivita, deoarece costa doar 3 lei/portie sa o prepari.
Chiftelute cu sos
Potrivite pentru un pranz satios sau ca si gustare, pentru momentele in care ai musafiri, chiftelutele cu sos se pregatesc usor daca respecti pasii de mai jos.
Frigarui a la grec
Frigaruile sunt modalitatea ideala de a patrunde carnea exact atat cat vrei. Aceste frigarui a la grec sunt perfecte pentru amatorii gustului de usturoi si de gratar proaspat facut.
Pui grecesc marinat
Să încercăm o marinată super delicioasă, ieftină și cu o aromă fresh. Perfectă pentru zilele de dinainte de salariu sau în care nu ai timp prea mult pentru gătit. Începem cu marinata, combinând iaurtul cu uleiul de măsline, usturoiul pisat, oregano, sare și niște piper. Cu o răzătoare mică, radeți în sos coaja lămâii pe […]
Coaste de porc rumene
Vreti sa gatiti un pranz rapid si satios sau planuiti o evadare la gratar? Atunci trebuie sa incercati si aceasta reteta de coaste de porc rumene, ce se gatesc cel mai bine la gratar.
Pui cu smantana
Nu stii ce sa gatesti si ai un timp limitat la dispozitie? Aceasta reteta de pui cu smantana este foarte rapida si va fi pe placul intregii familii.
Carasi crocanti
Daca nu stiti cum sa gatiti pestele, incat sa fie crocant la exterior si fraged in interior, incercati aceasta reteta de carasi crocanti, rapida si ideala pentru zilele in care este dezlegare la peste.
Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc a la Chef Patrizia
Foloseste aceasta reteta pentru a obtine niste tagliatelle adevarate, asa cum se prepara in Italia. Aceasta reteta este recomandata de Chef Patrizia Paglieri.