Fel principal
Cotlete de miel în crustă a la Gordon Ramsay
Învață să prepari cele mai delicioase cotlete de miel în crustă de ierburi aromatice, după o rețetă a celebrului chef Gordon Ramsay. Mod de preparare: Cotletele de miel Încinge cuptorul la foc iute, 200 de grade Celsius. Răzuiește grăsimea de pe cotlete cu un cuțit și presară din belșug sare și piper. Încinge puțin ulei […]
Doradă în aluat a la Jamie
Jamie Oliver îți recomandă o rețetă inedită de pește pentru Florii și orice altă masă unde peștele este piesa de rezistență. Vezi cum se face dorada în aluat a la Jamie. Mod de preparare: Se încinge cuptorul la foc iute, 220 de grade Celsius. Se amestecă creveții cu tarhonul și uleiul de măsline, se condimentează. […]
Conopida și broccoli cu brânză a la Jamie Oliver
Învață să prepari o delicioasă rețetă de conopidă, broccoli și brânză pe care până și cei mici o vor devora. Ideea este a lui Jamie Oliver, dar asta nu înseamnă că nu poate fi preparată chiar de tine. Mod de preparare: Încinge cuptorul la 180 de grade, foc mediu. Curăță și feliază subțire usturoiul și […]
Supa săracului
Supa săracului este delicioasă, săracă în calorii și foarte ieftină. În plus, se face rapid și este bogată în nutrienți. Vezi de ce ai nevoie, pentru a o prepara. Pune carnea la fiert, iar când dă în clocot, pune și legumele. Lasă totul la fiert pentru aproximativ o oră, la foc mic. Adaugă sare și […]
Macaroane cu brânză
Învață să faci această rețetă clasică de macaroane cu brânză la cuptor, care poate fi preparată atât în variantă dulce, cu stafide, cât și sărată, cu mărar. Mod de preparare: Se încinge cuptorul la foc mediu, 180 de grade. Se pune apă la fiert într-o oală mare cu un praf de sare. Se fierb macaroanele […]
Carne de vită bolognese coaptă în dovleac
Carnea de vita în dovleac este delicioasă! Învaţă cum să prepari această reţetă inedită şi interesantă, care arată spectaculos, are un gust deosebit şi cu care vei impresiona pe toată lumea. Are câte puţin din sarmalele româneşti şi pastele bolognese italieneşti, totul într-o aromă de dovleac tomantic. Toacă ceapa şi căleşte-o în 2 linguri de […]
Rețeta de musca a lui Teo Trandafir
Această musaca este una din rețetele de suflet ale lui Teo Trandafir, după cum a declarat vedeta pentru ”Libertatea pentru femei”. Să vedem rețeta! 1. Fac din cartofi un piure mai dens. 2. Separat, fierb carnea tocată mărunt cu sosul de roşii (făcut în blender din două roşii) până scade bine, împreună cu legumele care vă […]
Ardei pane
Ardei pane gata în numai 15 minute, după o rețetă foarte simplă. Cina ideală pentru toată familia. 1. Ardeii curăţaţi de seminţe şi nervuri se fierb 2 minute în apă clocotită cu sare şi apoi se lasă la scurs. 2. Baconul se prăjeşte şi se taie cât mai mic, apoi se amestecă bine cu cele două tipuri de brânză. […]
Fasole în bol de pâine
Fasolea în bol de pâine este una din mâncărurile tradiționale pe care orice gospodină trebuie să știe cum să le facă. Rețeta e simplă și rapidă. 1. Se curăţă ceapa, se taie mărunt, după care se căleşte într-o oală. 2. Se curăţă şi morcovul şi gogoşarul, se taie mărunt şi se pun peste ceapă. Se lasă să se […]
Pui pe sticlă după rețeta lui Jamie Oliver
Rețeta de pui pe sticlă propusă de Jamie Oliver este ideală pentru mesele în familie. Se face foarte ușor și iese un pui delicios, bine condimentat și ușor dulceag. 1. Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade. Se scoate puiul din frigider și se lasă la temperatura camerei. 2. Condimentele se pun într-un mojar cu […]