Fel principal
Ciorbă de cartofi cu smântână
Ciorbă de cartofi cu smântână gata în mai puţin de 2 ore. Iată o reţetă simplă şi foarte gustoasă. 1. Se curăţă ceapa, ardeii, morcovii şi ţelina. Se spală şi se pun să fiarbă în apă cu sare şi 2 linguriţe de ulei de măsline. 2. Se spală şi se curăţă cartofii, se taie cubuleţe […]
Peşte cu sos picant
Un peşte în sos picant rapid, gustos şi uşor de făcut. Vezi o reţetă perfectă pentru cină: 1. Se spală peştii în 2-3 ape şi se condimentează cu sare şi piper. Se taie lămâile felii subţiri, apoi se bagă câte 2-3 în fiecare peşte. Se lasă să stea câteva ore la rece. 2. În acest […]
Paste super rapide cu pui aromat
Învaţă să prepari nişte paste super rapide, cu carne de pui aromată şi picantă, vin şi parmezan. Mod de preparare: Căleşte usturoiul în ulei de măsline, cu carnea de pui. Amestecă ardeii graşi şi ardeiul iute şi căleşte 2 minute. Adaugă roşiile şi vinul. Adaugă pastele şi apa necesară şi lasă la fiert la foc […]
Paste primavera ultra rapide la capac
Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort. Mod de preparare: Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline […]
Muşchi tocat à la Ştefania
Muşchi tocat à la Ştefania – o reţetă simplă cu carne de porc potrivită pentru orice ocazie. 1. Peste carnea tocată se adaugă sarea, piperul, oul, boiaua, cele 3 felii de pâine înmuiate în apă şi apoi stoarse şi cei 2 căţei de usturoi pisaţi. 2. Se amestecă bine compoziţia până la omogenizare. Apoi, pe […]
Sarmale de pui în frunze de viţă
Sarmale de pui în frunze de viţă – mai slabe şi mai sănătoase. Iar reţeta e foarte simplă. Iată cum se fac! 1. Se trec foile sub un jet de apă rece şi apoi se lasă într-o strecurătoare la scurs. 2. Pentru umplutură, carnea tocată se amestecă cu orezul, oul, ceapa verde tocată, pătrunjelul, sare […]
Sarmale de vită
Sarmalele de vită sunt mail slabe şi mai gustoase. Încearcă această reţetă simplă! 1. Ceapa tocată şi orezul se pun pe foc şi se lasă aproximativ 10 minute, cât să se umfle orezul. Se amestecă apoi cu carnea tocată, se frământă un pic şi se adaugă 100 ml apă. Se lasă amestecul să stea aşa […]
Sarmale de porc
Sarmale de porc foarte gustoase şi uşor de făcut. Iată o reţetă simplă! 1. Varza se pune la desărat în apă rece în funcţie de cât de sărată este. Se poate pune de seara până dimineaţa sau doar o oră. 2. Se trec prin maşina de tocat carnea şi ceapa, apoi se amestecă cu orez, […]
Peşte cu sos roşu
Peşte cu sos roşu foarte gustos şi uşor de făcut. Încearcă această reţetă simplă! 1. Guliile se pun la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute. 2. În altă oală, se pune peştele la fiert cu câteva boabe de piper şi o foaie de dafin. 3. Pentru sos, mugurii de pin se prăjesc […]
Friptură regală de vită
Friptura regală de vită are un gust special, care o face potrivită pentru ocazi speciale. Iată o reţetă simplă! 1. Carnea se curăţă de eventualele pieliţe şi se pune la frigider pentru jumătate de oră. În acest timp, se încălzeşte foarte bine cuptorul. 2. În tava de copt se pun ceapa tăiată în patru, morcovii […]