Gustare
Clatite americane cu gutui
O portie de clatite americane pufoase e mai usor de obtinut decat ai fi crezut. Pentru a-i da putina savoare autohtona, aceasta reteta combina clatitele americane cu gutuile, fruct apreciat in bucataria traditionala romaneasca.
Negresa
Cand ti-e dor de o negresa precum numai bunica stia sa o faca, incearca aceasta reteta. Se potriveste de minune dimineata, alaturi de o cana de cafea proaspata. In plus, pentru prepararea unei portii cheltui doar 2.5 lei.
Pachetele cu branza
Urmeaza sa ai musafiri sau doresti o gustare rapida si nu stii ce sa gatesti? Pachetelele cu branza sunt o idee excelenta cand esti in criza de timp.
Friganele traditionale
Un mic dejun gustos, cu putine ingrediente si care se face cat ai clipi. Incearca reteta de friganele traditionale, alaturi de cei dragi.
Orez cu lapte
Va e dor de gustul copilariei? Incercati aceasta reteta foarte usoara si rapida de orez cu lapte. Gustul este cel autentic, de orez cu lapte facut de bunica.
Roşii la cuptor
O idee perfecta pentru serile in care pur si simplu nu ai timp sa gatesti, insa trebuie sa manance intreaga familie. Reteta de rosii la cuptor este foarte rapida si sanatoasa. Iata cum trebuie sa procedezi:
Tort de ciocolata cu fructe
Pentru cei care adora ciocolata, acest tort va fi exact pe placul vostru. Blatul, crema si glazura, toate sunt cu ciocolata. Reteta de tort de ciocolata a fost trimisa de Alina Mihoc, din Iasi.
Pizza cu sos de rosii
De ce să comanzi pizza gata făcută, când poţi încerca să vezi cum iese una făcută de tine? Reteta de pizza cu sos de rosii a fost trimisa de Iulia Sandru.
Placinta cu afine
Ce poate fi mai gustos decat o placinta, intr-o zi de sarbatoare sau dupa o masa sanatoasa? Aceasta reteta de placinte cu afine a fost trimisa de Diana Roman, din Cluj. Iata cum se prepara:
Sufleu in portocala
Va prezentam o reteta de sufleu de portocala servit… dintr-o portocala. Sufleul in portocala este ideal pentru momentele cand aveti musafiri si doriti sa-i serviti cu ceva inedit. Reteta a fost trimisa de Diana Roman, din Cluj.