Mic dejun
Briose cu somon
Consumul de peste e sanatos si recomandat, asa ca e bine sa-l mananci in cat mai multe preparate. De aceasta data, iata cum il poti gati in niste briose delicioase, numai bune de servit ca aperitiv!
Sandvis Monte Cristo
In 20 de minute sunt gata 4 portii, atat de usor faci sandvisurile Monte Cristo, un „verisor” culinar al sandvisului traditional frantuzesc, Croque Monsieur, combinat cu friganele sarate.
Clatite de branza
Asta e o combinatie pe care sigur vei vrea sa o incerci! Este extrem de rapida si e perfecta la micul dejun!
Briose cu struguri
Merg de minune la micul dejun si la fel de bine dupa masa, ca desert. Incearca aceasta reteta de briose cu struguri, combinatia perfecta dintre dulce si racoritor.
Gris cu lapte
Indiferent daca pentru tine grisul cu lapte era unul din preparatele delicioase cu care iti incepeai ziua sau desertul de dupa masa, sigur ti-a marcat copilaria si-ti provoaca nostalgii. Uite cum prepari grisul cu lapte, un deliciu deloc complicat si care e gata in maxim 20 de minute!
Magiun de prune fara zahar
Magiunul de prune este delicios, insa daca il mananci fara zahar este cu atat mai bun! Variantele fara zahar din comert sunt foarte bune, insa sunt mult mai scumpe decat cat ai cheltui pentru a-l face in casa. Unde mai pui ca obtii 4-5 borcane, pe care apoi le poti imparti cu cei dragi!
Croissante cu ciocolata
Cand auzi de croissante cu ciocolata, sigur te gandesti la variantele disponibile in comert, nu-i asa? Ei bine, acelea nu se ridica la inaltimea celor de casa, care ies extrem de fragede si au un gust mult mai bogat.
Briose cu branza
Briosele cu branza sunt o gustare usor de facut, ce poate fi pastrata si pentru a doua zi, la micul dejun. Se fac rapid, din cateva ingrediente, totul e sa ai o forma de briose!
Oua Benedict
Serveste un mic dejun clasic englezesc, ce se mananca cu cutit, furculita si multa eleganta.
Chifle englezesti
Au un gust aparte si sunt incredibil de pufoase, iar pentru micul dejun sunt perfecte! Chiflele englezesti se servesc in mod deosebit la micul dejun, alaturi de oua Benedict, dar pot fi servite si cu unt, gem sau crema tartinabila de ciocolata.