Pranz
Cartofi acordeon
Daca te-ai saturat de acelasi piure de cartofi ca si garnitura la friptura preferata, trebuie sa incerci o portie de cartofi acordeon. Sunt mult mai prezentabili si, daca ai musafiri, sigur vor fi incantati de schimbare.
Conserva de carne la borcan
Daca ai cumparat prea multa carne de porc si nu o poti folosi in scurt timp, iata o reteta ce te poate ajuta sa o pastrezi un timp mai indelungat. Reteta de conserve de carne la borcan a fost trimisa de Florentina Hij, din Suceava
Paste la cuptor
Reteta pertecta pentru zilele in care faci friptura, insa nu o poti manca pe toata. Pastreaz-o pentru mai tarziu, pentru ca poti face o portie rapida de paste la cuptor.
Salata de linte
Serveste o salata de linte la cina, sau la pranz, caci este suficient de satioasa incat sa-ti tina de foame, insa fara a pica greu. In plus, salata e gata in 10 minute, deci nu trebuie sa pierzi prea mult timp in bucatarie pentru ea.
Piept de gasca cu pere caramelizate
Daca vrei sa pregatesti o masa putin mai extravaganta si sa faci combinatii inedite, incearca reteta de piept de gasca cu pere caramelizate. Reteta a fost trimisa de Niculina Udroiu, din Pitesti.
Kibbeh
Kibbeh este un preparat traditional oriental, consumat in Egipt, Irak, Turcia si multe alte tari.
Supa cu broccoli si conopida
Supa cu broccoli si conopida este un preparat perfect pentru cei mici si cei mari deopotriva, datorita nutrientilor continuti.
Papiote de vitel cu ciuperci
Ideale de gatit la o ocazie speciala, precum o cina romantica, papiotele de vitel cu ciuperci sunt un preparat cu adevarat delicios.
Tofu prajit
In zilele de post, tofu prajit e o alternativa delicioasa la alimentele de provenienta animala.
Supa de naut
Supa de naut este o alegere foarte sanatoasa in meniul zilnic, avand beneficii mai ales in randul persoanelor ce sufera de boli cardiovasculare. In plus, supa de naut este si de post, deci poate fi mancata in orice moment al anului.