Caserolă rapidă de pui cu broccoli

O idee perfectă pentru o cină pe gustul întregii familii:  sănătoasă, rapidă și extrem de gustoasă. Să o facem împreună! Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Pregătiți o tavă medie, pe care o ungeți cu ulei sau unt. Spălați broccoli-ul, rupeți-l în buchețele și puneți-l la fiert 10 minute. Între timp, puneți la prajit […]

Pizza cu brânză de capră și ceapă caramelizată

Pizza: felul de mâncare care a cunoscut cele mai multe variații, de-a lungul timpului. Noi vă învățăm să faceți astăzi o pizza cum, garantat, nu ați mai întâlnit până acum. A! Și de care o să vă îndrăgostiți garantat! Blatul va fi și el unul neconvențional, dar perfect pentru această variantă de pizza: lipia! Așa […]

Nuggets de pui

O rețetă ușoară, ieftină, rapidă, care va fi garantat pe gustul întregii familii. Iată cât de puține ingrediente îți trebuie ca să faci niște nuggets de pui infinit mai bune decât cele de la fast food sau semipreparate. Tăiați pieptul de pui în bucățele pătrățoase sau rotunde. Presărați sare și piper peste ele. Bateți oul într-un bol […]

Caserolă de Cordon Bleu

O alternativă minunată, pe gustul tuturor și extrem de ușoară a clasicului cordon bleu. Învață să prepari Cordon Bleu de pui la caserolă. Preîncălziți cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeți cu unt o tavă care nu lipește. Pe fundul ei întindeți fâșiile de pui (dacă folosiți carne de pui rotisat e cel mai bine și mai rapid). Rupeți […]

Burrito mexican – rețeta autentică

Burrito-ul este ruda îndepărtată din Mexic a mult mai cunoscutei pe la noi shaorma. Diferența constă în faptul că legumele din shaorma sunt majoritar crude, pe când cele din burrito sunt semi-preparate înainte. Numele produsului este, de fapt, porecla creatorului său – un bucătar talentat dar cam greu de cap, motiv pentru care i s-a spus […]

Pui prăjit ca la KFC

Secretul puiul prăjit de la KFC nu a fost niciodată complet dezvăluit. Cu toate acestea, avem o rețetă care se apropie foarte mult de cea originală. Și este mult mai sănătoasă datorită absenței monoglutamatului de sodiu – cel mai otrăvitor aditiv care poate exista în mâncare – pe care aceștia îl folosesc și, desigur, a […]

Bulz ardelenesc

Când dorul de țară, bunici și copilărie te cuprinde, ostoiește-l cu o rețetă tradițională românească: bulz ardelenesc ca în bătătura bunicii! Taie costița afumată și cârnăciorii și pune-i la prăjit în ulei. Între timp, pune apa cu sare la fiert pentru mămăliguță. Când dă apa în clocot, toarnă treptat mălaiul în ploaie, astfel încât rezultatul […]

Pui la ceaun

Învățați cum să faceți o rețetă clasică, sățioasă , rapidă, cu un gust aparte și pe placul întregii familii: pui la ceaun cu usturoi și sos de bere. E la fel de gustoasă și dacă, în loc de aer liber, o faceți pe aragazul propriu! Spălați puiul, tăiați-l în bucățele medii și tamponați-l ușor să […]

Blat de pizza fără făină

Dacă vă fereați până acum să introduceți pizza în meniul dumneavoastră pentru că îngrașă din cauza blatului făinos… nu mai este cazul să o faceți! Vă dăm noi cea mai faină rețetă de blat fără… făină! Preîncălziți cuptorul la treaptă mare și tapetați o tavă cu hârtie pergament. Spălați conopida, rupeți-o în buchețele și opăriți-o […]

Pui Shanghai

Puiul Shanghai este una dintre cele mai populare rețete tip fast food din România. Învață cât de simplu și rapid e să prepari în propria-ți bucătărie această rețetă originară din China. Spală pieptul de pui și taie-l în fâșii lungi. Într-un vas mediu adaugă sosul de soia, ouăle, muștarul, amidonul, făina, sare  și amestecă-le până se […]