Pranz
Placinta rustica
Iti place puiul, dar te-ai saturat sa-l prepari simplu, in tigaie sau la cuptor? Iata o altfel de reteta: o placinta cu pui, ciuperci, ceapa verde si rosii cherry, trimisa de o cititoare fidela, Angelica Nistor, din Baia Mare.
Chifteluțe suedeze
Toată lumea știe că unul din ingredientele chifteluțelor suedeze este carnea de elan. Deh, ca la ei. Noi vă oferim o variantă mai accesibilă nouă, românilor, a celebrelor și atât de îndrăgitelor chifteluțe. A, și de mii de ori mai gustoasă! Călește ceapa dată pe răzătoare (sau tăiată subțire) în unt, timp de 3-4 minute. […]
Friptura de porc cu radacinoase
Friptura de porc cu legume radacinoase – o combinatie perfecta pentru o cina sanatoasa in familie, alaturi de cei dragi.
Pastrav cu ciuperci
Un mod sanatos de a gati pastravul, cu numeroase beneficii pentru organism. Incercati aceasta reteta de pastrav suculent cu ciuperi.
Supa de morcovi
Ideala pentru cei mici, dar foarte sanatoasa si pentru cei mari, supa de morcovi da un plus de vitamine si energie, esentiale pentru un organism sanatos.
Chiftelute de dovlecei
Reteta de chiftelute de dovlecei este o idee sanatoasa pentru pranzul sau cina celor mici si a celor mari, deoarece carnea e inlocuita de legume, iar prajirea de coacere.
Ciorba de perisoare traditionala
Ciorba de perisoare se poate prepara din carne tocata de pui, porc sau vita, insa aceasta este o reteta inedita, datorita unui ingredient secret: osul de vitel, ce ii da preparatului o aroma intensa de vita.
Paste cu ton si ardei
Pastele cu ton si ardei sunt un preparat rapid, ce se gateste numaidecat si care merge de minune atat la pranz cat si la cina.
Painici cu usturoi
Reteta de painici cu usturoi cu miez pufos si coaja aurie si crocanta e atat de gustoasa, incat sigur o veti face de mai multe ori.
Pizza cu ton
Cand aveti pofta de o pizza, insa preferati varianta facuta in casa, incercati aceasta reteta de pizza cu ton.