Carnati cu linte

In zilele cand esti stramtorat din punct de vedere financiar si nu iti permiti sa cheltui foarte mult pe mancare, o portie de carnati cu linte poate fi solutia potrivita, deoarece costa doar 3 lei/portie sa o prepari.

Chiftelute cu sos

Potrivite pentru un pranz satios sau ca si gustare, pentru momentele in care ai musafiri, chiftelutele cu sos se pregatesc usor daca respecti pasii de mai jos.

Frigarui a la grec

Frigaruile sunt modalitatea ideala de a patrunde carnea exact atat cat vrei. Aceste frigarui a la grec sunt perfecte pentru amatorii gustului de usturoi si de gratar proaspat facut.

Pui grecesc marinat

Să încercăm o marinată super delicioasă, ieftină și cu o aromă fresh. Perfectă pentru zilele de dinainte de salariu sau în care nu ai timp prea mult pentru gătit. Începem cu marinata, combinând iaurtul cu uleiul de măsline, usturoiul pisat, oregano, sare și niște piper. Cu o răzătoare mică, radeți în sos coaja lămâii pe […]

Coaste de porc rumene

Vreti sa gatiti un pranz rapid si satios sau planuiti o evadare la gratar? Atunci trebuie sa incercati si aceasta reteta de coaste de porc rumene, ce se gatesc cel mai bine la gratar.

Pui cu smantana

Nu stii ce sa gatesti si ai un timp limitat la dispozitie? Aceasta reteta de pui cu smantana este foarte rapida si va fi pe placul intregii familii.

Carasi crocanti

Daca nu stiti cum sa gatiti pestele, incat sa fie crocant la exterior si fraged in interior, incercati aceasta reteta de carasi crocanti, rapida si ideala pentru zilele in care este dezlegare la peste.

Roşii la cuptor

O idee perfecta pentru serile in care pur si simplu nu ai timp sa gatesti, insa trebuie sa manance intreaga familie. Reteta de rosii la cuptor este foarte rapida si sanatoasa. Iata cum trebuie sa procedezi:

Pizza cu sos de rosii

De ce să comanzi pizza gata făcută, când poţi încerca să vezi cum iese una făcută de tine? Reteta de pizza cu sos de rosii a fost trimisa de Iulia Sandru.

Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc a la Chef Patrizia

Foloseste aceasta reteta pentru a obtine niste tagliatelle adevarate, asa cum se prepara in Italia. Aceasta reteta este recomandata de Chef Patrizia Paglieri.